X
دوشنبه, ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ ۱۰:۵۵ ۱۱
طبقه بندی:
 اخبار و رویدادها   شهرستانها   بین الملل   وزارتخانه  
 معدن   تجارت   آموزش و پژوهش   استان  
 صنعت   شهرکهای صنعتی   مصاحبه   صنعت معدن و تجارت در رسانه ها  
 طبقه بندی نشده  
چچ
ضرورت فعالیت پخت خبازان درسطح شهرستان مارگون

معاونت بازرسی ونظارت سازمان خبر داد :

ضرورت فعالیت پخت خبازان درسطح شهرستان مارگون

روح‌الله باقری فرد افزود: متصدیان واحد‌های صنفی خبازی موظف هستند در ۳ تایم کاری صبح،ظهر وعصر با رعایت کامل دستورالعمل های صنفی و بهداشتی پخت نموده و در ساعات کاری تعیین شده انجام وظیفه نمایند.

در جلسه شورای آرد ونان شهرستان مارگون مطرح گردید: ضرورت فعالیت پخت خبازان درسطح شهرستان مارگون

جلسه کارگروه آرد ونان شهرستان مارگون با حضور فرماندار شهرستان،معاون بازرسی‌ ونظارت سازمان صنعت،معدن وتجارت استان،مدیرکل غله و خدمات بازرگانی و مدیرکل سازمان تعاون روستایی استان درمحل فرمانداری مارگون و با دستور کار بررسی وضعیت آرد ونان برگزار گردید.


به گزارش روابط عمومی سازمان؛ معاون بازرسی ونظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان درحاشیه این جلسه گفت: درمرکز شهرستان مارگون ۸ واحد خبازی فعالیت مینمایند که میزان آرد مورد نیاز آنهابراساس سرانه جمعیتی جهت پخت نان، به موقع وبا نظارت بازرسان صمت ،شرکت غله وبازرگانی واتحادیه خبازان، بین آنها توزیع می گردد.
روح‌الله باقری فرد افزود: متصدیان واحد‌های صنفی خبازی موظف هستند در ۳ تایم کاری صبح،ظهر وعصر با رعایت کامل دستورالعمل های صنفی و بهداشتی پخت نموده و در ساعات کاری تعیین شده انجام وظیفه نمایند.
باقری فرد تصریح کرد: شهروندان گرامی درصورت مشاهده هرگونه تخلفات صنفی از قبیل کم فروشی،گران فروشی، عدم درج قیمت،وعرضه خارج از شبکه خبازان مراتب را به سامانه ۱۲۴ ویا تارنمای خبریwww,۱۲۴.ir گزارش نموده تا به گزارشات آنها رسیدگی گردد.
منبع:
آدرس کوتاه شده:
No Cache
Generate time: 3.1002486546834
Query time: 2.2448569933573